Software de gestió hotelera online

Estalvía temps i diners amb Bookelier

CONTACTA'NS BAIXAR PRESENTACIÓ

Bookelier és un programa de gestió hotelera online molt senzill d'usar i aprendre, amb un servei de suport tècnic d'alta qualitat i un robust mòdul d'estadístiques i informes.

Des de la gestió d'hostes al servei de manteniment, Bookelier ho cobreix gairebé tot. El seu accés al núvol et facilita la gestió del teu negoci des de qualsevol lloc. Bookelier ofereix totes les funcionalitats bàsiques per Hotels i Resorts petits i mitjans.

PMS ONLINE BOOKELIER: CONEIX LES SEVES CARACTERÍSTIQUES

gestio-pms-online-multi-usuari

Gestió multiusuari: Manager, Front Desk, Manteniment i Clients

Amb un sistema escalable de gestió hotelera, Bookelier t'ajuda a maximitzar el rendiment del teu negoci. Vendes creuades, gestió i optimització de tarifes per maximitzar els ingressos pels diferents canals. Bookelier és extremadament senzill d'utilitzar, intuïtiu i fàcil d'operar. Els mòduls d'atenció al client i recepció d'hostes proporcionen un tractament personalitzat, ràpid i eficaç en el Front-Desk de l'hotel. La seva interfície Web optimitza totes les operacions diaries, ja que és molt simple i rapid per gestionar les reserves, habitacions, hostes, el registre d'entrada, de sortida i la facturació.

integracio-channel-managers

Integració amb Channel Managers

La gestió de canals integrada en el nostre PMS online Bookelier manté totes les OTAs actualitzades en temps real amb la disponibilitat de les teves habitacions i tarifes. El Channel Manager et permet gestionar de forma molt simple les tarifes i disponibilitats amb tots els canals de venda Web i tot des d'un sol punt. Ara pots incrementar la demanda i la visibilitat: contracta mes OTAs i distribuïdors al temps que redueixes els costos i la càrrega de treball teva o dels teus empleats.

reserves-gestio-calendaris

Reserves i gestió de calendaris

Reserves individuals o per grups, gestió d'habitacions i de perfils de clients, tot molt simple d'usar. Centralitza les reserves amb el calendari de l'hotel de forma òptima. Pren un major control del teu negoci amb el nostre sistema de reserves i calendari online .

CONTACTA'NS

Tens dubtes?

Necessites mes informació? Pots descarregar-te la presentació a la zona superior de la Web o sol.licitar una demo de Bookelier. Truca'ns o envia'ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu.